dijous, 26 de març de 2015

III JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

El CC Sant Salvador d'Artà organitza, per tercer any consecutiu, les Jornades "Construïm el Futur" sobre Educació.

En aquest bloc trobareu tota la informació sobre els quatre actes. La informació s'anirà actualitzant i ampliant mica en mica.
Dijous 23 d’abril. NUTRICIÓ, CONSCIENCIACIÓ I SALUT. ¿SOM EL QUE MENJAM?, a càrrec de Xavier Mesquida, metge especialista en nutrició i addiccions.

Dijous 30 d’abril. ADOLESCÈNCIA: FESTA I EDUCACIÓ EMOCIONAL, a càrrec de Rafel Bisquerra, catedràtic d’orientació psicopedagògica a la UB, especialista en educació, intel·ligència i competències emocionals.

Dijous 14 de maig. ADOLESCÈNCIA I RESPONSABILITAT: DE LA BICI A LA MOTO, Taula Rodona formada per Victor Uris, Jeroni Mestre i Carlos Diago, entre d’altres convidats.

Dijous 21 de maig. MOTIVACIÓ, TIC I GESTIÓ DEL CANVI A L’ESCOLA. COM INNOVAR I NO MORIR EN L’INTENT, a càrrec de Miquel Àngel Prats, Doctor en Pedagogia, Director dels estudis de Grau d’Educació Infantil, professor de Tecnologia Educativa i investigador de la URL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...