dijous, 17 de març de 2016

V JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

V JORNADES "CONSTRUÏM EL FUTUR"
VIDEOJOCS I EDUCACIÓTaula rodona: VÍDEOJOCS. DEL TETRIS AL POKEMON. Ús i limitacions. Amb Pere Sbert (Psicòleg i expert en videojocs), Miquela Nicolau (Psicòloga i orientadora), Xisco Bergas (Enginyer especialista en realitat virtual), Miquel Nebot (Pare, mestre i expert en NTIC), Nadal Mayol (estudiant i jugador de videojocs) i Maria Navarro (estudiant i no jugadora a videojocs). 09 de març.

I AIXÍ ÉS COM ELS VIDEOJOCS EM VAN CANVIAR LA VIDA. ¿Què passa quan jugar a videojocs és la teva professió?, a càrrec d’Albert Garcia. Llicenciat en Periodisme i professor universitari. Especialista en noves tecnologies i videojocs. Professors universitari d’història dels videojocs, i col·laborador en diferents mitjans de comunicació. 16 de març.

VIDEOJOCS: PLATÓ, BRÒQUIL I ALTRES CONNEXIONS, a càrrec de Pere Cornellà. Llicenciat en magisteri i pedagogia. Es professor de pedagogia de la Universitat de Girona, especialista en noves tecnologies i videojocs. Treballa i investiga en el terreny de la gamificació: l'ús de mecàniques de joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació. 30 de març.
COMUNICAT DE PREMSA: 3 DE MARÇ
GRAN DEBAT: 3 DE MARÇ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

DESCARREGA'T EL DOCUMENT SOBRE VÍDEOJOCS I XARXES SOCIALS

Juana Maria Solano, psicòloga i especialista en addicció, professional del Projecte Home Balears, i que va ser l'encarregada d'impar...