dimarts, 22 de gener de 2019

VII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

VII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR

REPTES, REFLEXIONS, RESPOSTES

Dissabte dia 6 d'abril de 2019
A partir de les 9.00 h. Teatre d'Artà
Tornen les Jornades sobre educació que enguany es faran en un sol dia, dissabte 6 d’abril. 

Després de set anys organitzant les Jornades sobre educació, enguany s’ha pres la decisió de fer-hi un canvi important en l’organització: dia 6 d’abril es celebrarà la VII Jornada Construïm el Futur en un sol dia, de les 9 del matí fins a les 18 h de la tarda, al Teatre d’Artà. 

L’acte començarà amb una benvinguda i seguidament, a les 9.30 hores, Maria Jesús Comellas serà l’encarregada d’encetar la Jornada amb una conferència sobre el lideratge dels adults en l’educació. 

A partir de les 11.30 hi haurà cinc tallers simultanis, en què fara falta prèvia inscripció per participar-hi sobre Videojocs i xarxes socials, educació i esport, la importància dels contes, les emocions en l’adolecència i educació i constel·lacions. 

L’acte de cloenda serà a càrrec del prestigiós periodista Antoni Bassas, a les 16.00 h.

A mesura que anem concretant el programa us anirem informant, però ens agradarà comptar amb la presència de totes les mares i pares preocupats per l’educació dels seus fills. Us hi esperam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...