diumenge, 19 de gener de 2020

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE


El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur.Enguany l’acte serà una sola ponència constituïda per sis membres, tots ells especialistes en projectes europeus i internacionals amb

adolescents, en què es posaran damunt la taula els avantatges de formar part d’aquestes experiències des de ben joves.

És indiscutible que vivim en l’era de la globalització, en què l’educació ha traspassat fronteres més enllà dels centres educatius. Avui, conèixer món s’ha convertit en una necessitat més enllà d’un enriquiment cultural i personal. I és que sembla que com més preparats estan els joves, més possibilitats tenen d’acabar estudiant i treballant en una ciutat lluny de casa nostra. Que ningú s’espanti, és el present, i els nostres joves en són conscients.

Us convidam a escoltar i a parlar amb experts de diferents indrets d’Europa que coneixen de primera mà aquesta nova manera de conèixer, aprendre, ensenyar, educar i viure.

Björn Claeson Langmann, Coordinador del projecte "Don't dream your future, make it happen" i responsable de projectes internacionals a Usserød Skole (Hørsholm, Dinamarca).

Tòfol Massanet, Professor d’anglès i coordinador del Projecte Erasmus+ i viatges internacionals del CC Sant Salvador (Artà - Mallorca).

Isabelle Dumas, Professora d’anglès i coordinadora de projectes internacionals al Collège Florimond Robertet (Brou, França).

Núria Aguiló, Professora d'espanyol i coordinadora de projectes internacionals al Rosses Community School (Dungloe - Donegal, República d'Irlanda). 

Rasha Damman, Professora d’anglès i coordinadora de projectes internacionals al Corlaer College (Nijkerk, Holanda). 

Alice Bellodi, Coordinadora del departament d’anglès i de la secció de Cambridge al Liceo Attilio Bertolucci (Parma, Itàlia).


L'acte serà en anglès i comptarà amb un sistema de traducció simultània gratuït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...