PEL·LÍCULATAARE ZAMEEN PAR

Sinopsi

Ishaan Awashi és un nin de 8 anys el món del quals està plagat de meravelles que ningú més sembla apreciar: colors, peixos, cans i cometes, que simplement no són importants en la vida dels adults, que semblen més interessats en coses com els deures, les notes o la neteja. 

Ishaan sembla no poder fer res bé en classe. Quan els problemes que ocasiona superen als seus pares, és internat en un col·legi perquè la disciplina passi a reformar-lo. Les coses no milloren en el nou col·legi, on Ishaan ha d'acceptar, a més, viure lluny dels seus pares. Fins que un dia el nou professor d'art, Ram Shankar, entra en escena i s'interessa pel petit Ishaan.


Nota Biogràfica del director


Aamir Hussain Khan va néixer a Bombai (Índia) dia 14 de març de 1965. Des de la infantesa va estar en contacte amb la indústria del cinema: el seu pare, Tahir Hussain, era productor i el seu oncle, Nasir Hussain, director. El seu primer paper el va tenir a l'edat de 8 anys, en la pel·lícula Yaadon ki Baarat. Tot i així, durant l'adolescència es va dedicar més aviat al tennis i no fou fins als 23 anys que es va dirigir definitivament cap al món del cinema.

L'any 1986 es va casar amb Reena Dutta, amb qui va tenir dos infants: Junaid i Aira. Aquest casament es va fer contra la voluntat dels seus pares, ja que ell és d'origen musulmà i la dona hindú... Finalment es varen divorciar l'any 2002 i es va tornar a casar amb Kiran Rao l'1 de gener del 2006.

Com a anècdota, l’any 2007 va declinar la proposta del museu Madame Tussauds de Londres que volia presentar-hi la seva estàtua de cera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...